Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Gyakran ismételt kérdések - Tippek apróhirdetés feladáshoz

- A képekkel rendelkező hirdetésekre akár 10x többen kattintanak, ezért tölts fel minél több képet. Lehetőség szerint a legjobb minőségű képeket töltsd fel, amelyeken jól látszik a termék. Ezzel növeled az eladás sikerességét. Figyelj, hogy a csatolni kívánt kép mérete minimum 300x300, maximum 4096x4096 pixel lehet! Azt tanácsoljuk, hogy a kép ne legyen 640x480 méretnél kisebb. - Kérjük, ne használj internetről letöltött katalógusképeket! - A jól megválasztott cím nagymértékben növeli az eladás esélyeit! Javasoljuk, hogy a címben szerepeljen kulcsszóként az a kifejezés, amely alapján előre láthatólag keresni fogják a felhasználók. - Írd le részletesen mit szeretnél meghirdetni. Javasoljuk, hogy szerepeljenek benne kulcsszavak, amelyek alapján előre láthatólag keresni fogják termékedet a felhasználók. - Amiket érdemes beleírnod: Használt vagy új a termék? Milyen állapotban van? Milyen anyagból van? Méretei? Szállítása hogyan oldható meg? Számla, garancia van hozzá?

A Piacod.hu csapata szeretné, ha biztonságosan használnád az oldalt, legyen szó eladásról, vagy vásárlásról. Kérjük legyél körültekintő és figyelmes, mert a csalók az apróhirdetési oldalakon is próbálkoznak a gyanútlan felhasználók átejtésével.Ennek érdekében összeszedtünk néhány tanácsot arra vonatkozóan, hogy mire figyelj oda, ha apróhirdetés oldalt használsz:- Ha gyaníthatóan fordító programmal megírt üzenetet kapsz, akkor jelezd nekünk! Ezt ITT megteheted.- Kérdezz rá az eladónál, hogy az eredeti doboz, számla, vagy garanciapapír megvan-e a kínált termékhez!- Ne előreutalással fizess!- Ha személyesen találkozol az eladóval/vevővel, akkor lehetőség szerint nyilvános helyet válassz a találkozó helyszínéül!- Amennyiben csalásra utaló hirdetéssel találkozol, akkor kérlek jelezd nekünk! Ezt ITT megteheted.

- Az IRM Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának Közúti Közlekedési Nyilvántartásában, vagy valamelyik civil autókereső rendszerben ellenőrizd le, hogy tényleg az eladó a jármű tulajdonosa.


- Ellenőrizd a jármű hátterét és az eredetét a vásárlás előtt! - Kérd el a jármű szervizkönyvét, hogy ellenőrizhesd az eredetiséget és a kilométeróra állását.


- A KEKKH új szolgáltatásával egy számítógépről, illetve okostelefonról is autónként mindössze 275 forintért, de lekérdezésenként minimum 625 forintért megtudhatjuk a kiszemelt használt autó alapvető adatait, illetve azt is, hogy a központi adatbázisba a korábbiakban (tulajdonosváltáskor és műszaki vizsga esetén) milyen óraállásokat rögzítettek.


- Ellenőrizd, hogy terheli-e hiteltartozás a járművet! Bizonyosodj meg róla, hogy még a tulajdonosváltás előtt kiegyenlítésre került a hiteltartozás.


- Vásárlás előtt kérj véleményt az autó műszaki állapotáról egy független szerelőtől.


- Ragaszkodj a megfelelő adásvételi szerződéshez! - Először nézd meg személyesen a kiszemelt járművet és csak ezután egyeztess a fizetésről.


- Ne utalj pénzt előre!

A Piacod.hu hirdetési portálon tilos márkás termékek utánzatát árulni! Ennek ellenére néhány eladó mégis megkísérelheti az ilyen termékek hirdetését, emiatt mindenképp járj el körültekintően, amikor vásárolsz!
Javasoljuk, hogy:
- kérd el az eredeti nyugtát, hogy meggyőződhess róla, hogy a termék eredeti és nem hamisítványt árul az eladó.
- Ha van rá lehetőséged, akkor fizetés előtt kérd meg az eladót, hogy egy megfelelő jogosítvánnyal rendelkező boltban ellenőrizzék a termék eredetiségét.
- ha arra gyanakszol, hogy a termék nem eredeti, akkor mindenképp jelezd nekünk.
- amennyiben körültekintően jártál el, de mégis becsaptak, akkor kérd a rendőrség segítségét. ilyen esetekben a Piacod.hu együttműködik a rendőrséggel.

A Piacod.hu hirdetési portálon tilos márkás termékek utánzatát árulni! Ennek ellenére néhány eladó mégis megkísérelheti az ilyen termékek hirdetését. Felhívjuk figyelmed, hogy a nem eredeti, vagy hamisított termékek hirdetését a törvény bünteti.
Járj el körültekintően, amennyiben hirdetést adsz fel!
- Biztosítsd a vásárlót, hogy az eladásra kínált termék eredeti, nem hamisítvány.
- Amennyiben az általad eredetinek kínált termékről bebizonyosodik, hogy hamisítvány, akkor feljelentést tehetnek ellened. Az így kialakult helyzetbe a rendőrséget is bevonhatják. Az ilyen esetekben a Piacod.hu együttműködik a rendőrséggel!

A hirdetés feladása a Piacod.hu-n nagyon egyszerű folyamat, mindössze 6 lépésből áll.

A hirdetés feladásához nem kell bejelentkezned, vagy regisztrálnod. Mindezt megteheted a hirdetés feladása végén utolsó lépésként is.


De lássuk a hirdetés feladásának menetét lépésről lépésre:


1. Kattints az oldal tetején található hirdetés feladás gombra.


Piacod.hu Hirdetésfeladás első lépés


2. Add meg a hirdetés címét és a hirdetés részletes leírását. Mindkét mező kitöltése kötelező. Fontos, hogy a termékre utaló címet adj meg, hiszen egy jól megválasztott cím növeli az eladás esélyeit. A terméked leírásánál pedig törekedj a minél részletesebb bemutatásra, hogy az érdeklődők számára egyértelmű legyen az ajánlatod.

Amennyiben jól töltötted ki a kért adatokat, az alul található "tovább" gomb színe zöldre változik. Továbblépéshez kattints a "tovább" gombra.

3. Tölts fel képeket a termékedről. A Piacod.hu-n 8 db képet tölthetsz fel. Figyelj a képek minőségére, mert egy rossz minőségű kép nem biztos, hogy kellően informatív az érdeklődők számára. Javasoljuk, hogy minimum 800 x 600 px méretű képeket tölts fel. Továbblépéshez kattints a "tovább" gombra.

4. Add meg a hirdetés kategóriáját, alkategóriáját, majd az eladó termék/szolgáltatás paramétereit (típus, magán/céges, ár, cím stb.). Amennyiben jól töltötted ki a kért adatokat, az alul található "tovább" gomb színe zöldre változik. Továbblépéshez kattints a "tovább" gombra.

5. Add meg a személyes adataid. Ha még nem vagy regisztrálva a Piacod.hu rendszerében, akkor az e-mail cím, jelszó, telefonszám és felhasználói név megadása kötelező. Amennyiben már regisztrált felhasználó vagy, elegendő megadnod az email címed és a jelszavad.

6. Olvasd el, majd fogadd el a szabályzatunkat és kattints a "Hirdetés feladása" gombra. Ezzel készen is vagy. Adminisztrátorunk átnézi a hirdetésed és 2 órán belül jóváhagyja, amennyiben megfelel a szabályzatunknak. Erről e-mail értesítést kapsz.

Turbózd fel hirdetésed Facebook megosztásokkal!


Ma már rengeteg Facebook adok-veszek csoport elérhető, de nagyon problémás több ilyen csoportba is feltölteni a képeket. Sok időt vesz igénybe.

Ezért is jó megoldás, ha feltöltöd eladó terméked a Piacod.hu hirdetési portálra és innen osztod meg a különböző csoportokban a terméked.

Így csak pár kattintás az egész:


1. Kattints a terméked oldalán található megosztás gombra


\Feltöltés facebook csoportba


2. Válaszd ki a “Megosztás egy csoportban” lehetőséget a legördülő menüből.


Feltöltés facebook csoportba


3. Kezdd el begépelni a Facebook csoport nevét, majd válaszd ki ha megjelent.


Feltöltés facebook csoportba


4. Írj egy leírást a termékről, ne felejtsd az árat sem beleírni, majd kattints a lenti “Megosztás Facebookon” gombra.


Feltöltés facebook csoportba

A Piacod.hu apróhirdető portálon lehetőség van a hirdetéseid ingyenes kiemelésére.

Kiemelve sokkal feltűnőbb lesz hirdetésed és több látogató fogja megnézni, így hamarabb el tudod adni a terméked.


Három féle kiemelés közül választhatsz:


Főoldali kiemelés: Ezzel a kiemeléssel a Piacod.hu főoldalán jelenítheted meg hirdetésed, ezzel biztosítva, hogy minden Piacod.hu látogató gépén megjelenjen hirdetésed. Főoldali kiemelést 70 kreditért tudsz igényelni.


Szalag kiemelés: Ezzel a kiemeléssel a hirdetésed egy szalaggal lesz ellátva, amely a keresési találati oldalon sokkal feltűnőbbé teszi a hirdetésed. Válaszd a szalag feliratok közül a legtesthezállóbbat: "Legjobb ajánlat", "Olcsóbb lett", "Alkuképes", "Sürgős" feliratok közül választhatsz. Szalag kiemelést 50 kreditért tudsz igényelni.


Előresorolás: Sorold előre hirdetésed, hogy a keresési találati lista elejére kerülj. Ezzel a kiemeléssel biztosan szem előtt lesz a hirdetésed, ha valaki a hirdetésedhez kapcsolódó témában keres. Előresolorást 50 kreditért tudsz igényelni.


Nálunk a hirdetés kiemelésért sem kell fizetned!

Hirdetés kiemelést kreditekért igényelhetsz, krediteket pedig a hirdetésed megosztásával, új hirdetés feladásával, vagy barátaid meghívásával szerezhetsz.


A Piacod.hu apróhirdető portálon lehetőséged van ingyenesen krediteket gyűjteni.


 A krediteket hirdetés kiemelésre használhatod és a fenti háromféle kiemelés közül választhatsz.


Használd a közösségi oldalakat, hívd meg barátaid, vagy adj fel újabb hirdetést és mi megajándékozunk kreditekkel, hogy aztán kiemelhesd hirdetésed!  • Tölts fel egy új hirdetést és mi megajándékozunk 10 kredittel!

  • Oszd meg hirdetésed Facebookon és mi megajándékozunk 15 kredittel

  • Hívd meg barátaid és mi minden meghívott barát után 20 kreditet ajándékozunk neked, amikor a meghívott barátod hirdetést tölt fel.


A megszerzett krediteid nem vesznek el, másik későbbi hirdetésedhez is felhasználhatod, tehát ha most nem is akarod kiemelni a hirdetésed, javasoljuk, hogy gyűjts krediteket, hiszen később is felhasználhatod őket egy másik hirdetésednél!

A Piacod.hu apróhirdető portálon lehetőséged van ingyenesen krediteket gyűjteni.


 A krediteket hirdetés kiemelésre használhatod, háromféle kiemelés (főoldali kiemelés, szalag kiemelés, előresorolás) közül választhatsz.

További információ a kiemelésekről itt olvashatsz.


Használd a közösségi oldalakat, hívd meg barátaid, vagy adj fel újabb hirdetést és mi megajándékozunk kreditekkel, hogy aztán kiemelhesd hirdetésed!  • Tölts fel egy új hirdetést és mi megajándékozunk 10 kredittel!

  • Hívd meg barátaid és mi minden meghívott barát után 20 kreditet ajándékozunk neked, amikor a meghívott barátod hirdetést tölt fel.


A megszerzett krediteid nem vesznek el, másik későbbi hirdetésedhez is felhasználhatod, tehát ha most nem is akarod kiemelni a hirdetésed, javasoljuk, hogy gyűjts krediteket, hiszen később is felhasználhatod őket egy másik hirdetésednél!

 Regisztráció után kültünk egy email, amiben egy aktiváló linket találsz. Erre rákattintva teljes értékű felhasználóvá válasz.


Ha nem találod ezt az email-t elképzelhető, hogy SPAM-be ment. Ott is nézd meg.


Naponta egyszer lehet újbóli aktiváló email küldeni. Ezt a Fiókom oldalon tudod megtenni.


 

Kapcsolat