Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

ZINGANA LIGHT GREY / világos szürkés zingana 45cm x 15m

Hirdetés leírása

Termék: öntapadós tapétaGyártó: GekkofixSzélesség: 45 cmHosszúság: 15 mMinimum rendelés: 1 tekercs (6,75 m2)Szállítási idő: 5 munkanapAz öntapadós tapétákkal könnyedén dekorálhatjuk belső tereinket, illetve lakberendezési tárgyainkat sem szükséges kidobni, mi magunk is megújíthatjuk őket. - könnyedén felhelyezhető
- öntapadós, nincs szükség ragasztóra
- gyors kivitelezés
- lemosható
- vágható

A kivitelezés házilag megoldható, gyors, olcsó, tiszta és praktikus.Szükséges eszközök: Vonalzó, ceruza, olló és tapétavágó kés. Applikációs lapát használatával megkönnyíthetjük a felrakást.Felhelyezés: A felület legyen száraz, por- és zsírmentes.
Íves felületre való ragasztás esetén kissé melegítsük meg a tapétát hajszárító segítségével. Ha nem sikerült tökéletesen a felhelyezés még lehet korrigálni, hiszen a teljes ragasztóerő csak néhány óra múlva alakul ki.
Az öntapadós tapétákat eltávolítani is egyszerű. Melegítsük meg hajszárítóval, majd az egyik saroknál kezdjük meg az eltávolítást.Felrakási útmutató képekkel: gekkofix_hasznalati_utasitas_ontapados.pdfTisztítása: Az öntapadós tapéták tisztítását vízzel, makacs szennyeződések esetén mosogatószeres meleg vízzel végezzük.Felhasználási terület: Beltéren alkalmazzuk. Falak, bútorok dekorálására tökéletes választás.
A csempe, kő és márványmintás tapétákkal kiválóan díszíthetünk konyhát, étkezőt, nappalit, de a famintás és az egyszínű tapéták is megállják a helyüket a lakás bármely részén. A gyerekek szobájába pedig csempészhetünk egy kis vidámságot a gyerekmintás öntapadós tapétákkal.Szívesen fogadunk fotókat a felhelyezett tapétákról, amikért cserébe KUPONT KÜLDÜNK.
A képeket ide várjuk: info@kerma.hu

Weboldal: Link


10 500 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url