Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

ZEFIR falpanel

Hirdetés leírása

Méret: 60x60cm

Vastagság: 3cm

Anyag: EPS polisztirol 35kg/m3

Szín: natúr, fehér (festhető)

Súly: 1,8kg/m2

Minimum rendelés: 1db, azaz 0,36 m2

Szállítási határidő: KÉSZLETRŐL 2-5 munkanap

Származási hely: Lengyelország

Ajánlott ragasztó: Soudal 50A 1 tubus/2m2

Letölthető katalógus: mywall-katalogus.pdf

Dekoratív falpanel típus polisztirolból. A panelek előnye, hogy a minta folyamatos, így a toldások megfelelő eldolgozásával egy egybefüggő mintázatot kapunk. A mintákat ízlés szerint rakhatjuk vízszintesen, vagy akár függőlegesen is. A falpanelek anyaga tömör EPS polisztirol, mely hasonló/azonos a forgalomban kapható díszlécek, vagy álmennyezetek anyagával. A panelek ragasztásához és festéséhez is használhatjuk az álmennyezetekhez, stukkókhoz ismert anyagokat. Festéshez használjunk beltéri diszperziós latex festéket, ragasztáshoz pedig vizes bázisú szerelőragasztót.
- Festhető
- Vágható
- Folyamatos mintázat



Felhasználási terület: A falburkoló panelek nedves/párás helyiségekben is felhelyezhetők, víz lehetőleg ne érje. Mivel a panelek anyaga polisztirol (hungarocell), ezért elsősorban olyan helyekre ajánljuk, mely nincs kitéve közvetlen fizikai behatásoknak. Lehetőség szerint plafontól lábazatig alkalmazzuk. Kiválóan alkalmas tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! 

Várjuk az elkészült, felrakott panelekről a referencia fotókat, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont beváltható a következő vásárlásnál, bármelyik típusú falpanel termékünkre!

Weboldal: Link


2 290 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url