Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

XELIA White Flash falpanel

Hirdetés leírása

VEGA  gipsz falpanel

Méret:  74x34 cm

Vastagsága: 38 mm

Szín:  fehér White Flash

Súly:  2,8 kg

Anyag:  CRYSTAL-X  polymer gipsz

Gyártó:  ZICARO

Származási hely:  EU

Szállítási idő: 2-3 hét

Minimum rendelés: Leglább 1 m2/rendelés, mely vegyesen bármilyen Zicaro panelt tartalmazhat. Felhívjuk a figyelmet, hogy 1-2 darab rendelését a magas szállítási költségek miatt, szükség esetén, csak + szállítási költséggel tudunk teljesíteni, melyre darabszám alapján tudunk ajánlatot adni. 

A paneleket megrendelésre szállítjuk. Lengyel partnerünktől közvetlenül a megrendelő címére, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után előlegszámlát küldünk emailben.

A falpanelről:A ZICARO falpanel egy különleges stílust képviselő, design falburkoló panel.  Anyaga polymer gipsz, felülete pedig a látszóbetonhoz hasonló.  A panelek segítségével rendkívül  változatos falfelületeket, mintázatokat alakíthatunk ki.  A falburkolat anyaga CRYSTAL-X, mely egy nagy keménységű, ütésálló polymer gipsz, ami ellenáll a nedvességnek, mosható felület. Ezenkívül nem gyúlékony, környezetbarát, egészségre káros anyagokat nem tartalmaz.

Rögzítése:A ZICARO falpanelek rögzítése könnyű, semmilyen alapozást, kezelést nem igényelnek a panelek. A felrakás ragasztással történik. Ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. A panelek anyagában színezettek. A felület további festést, színezést nem igényel.  A panelek flex-el vághatóak, de a különleges minta miatt nem célszerű. Lehetőség szerint  a burkolásra szánt  falfelület egész paneleket tartalmazzon. 

Weboldal: Link


7 900 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url