Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Verde Gris kőburkolat 30x60cm

Hirdetés leírása

Termék: SLATE-LITE kőburkolatGyártó: R&D GmbHMéret: 30x60 cm1 doboz 6 db lap = 1,08 m2További rendelhető méretek: slate-lite-meretek.pdfSzállítási határidő: 5-10 munkanapRögzítése: ragasztássalSzállítási költség:  10.000.-/ nagydoboz, 1 nagydoboz 8 darab dobozt (6 db panel) tartalmaz. Például: 1-8 dobozig 10.000.- 9-16 dobozig 20.000.-A panelek a gyártótól közvetlenül a megrendelő címére érkeznek, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.Tájékoztatjuk, hogy ezen árajánlat elfogadásával tudomásul veszi, hogy az Ön által megvásárolni kívánt termékek 100%-ban természetes, egyedi kőfelületek, ezért árnyalatban és mintában eltérhetnek a promóciós képektől valamint a bemutatódaraboktól. Az árut az ebből eredő reklamációk esetén nem áll módunkban sem visszavenni, sem pedig kicserélni.
TULAJDONSÁGOK
100%-ban természetes kőfelület
Egyenletesen sík hátoldala optimális tapadást biztosít
Vastagság 1,5-2 mm
Tűzálló anyag

A Slate-Lite egy ultravékony kőlap, 100%-ban természetes, 32 elérhető pala, mész, homokkő, valamint márvány felülettel. Vastagsága kb 1,5-2 mm, súlya mindössze 1,5 kg négyzetméterenként. Az ultravékony kőfurnér szeleteinket a világ legszebb kőtábláiból állítjuk elő, német precizitással, a lehető legmagasabb minőségben. Mindegy egyes kőfurnér lap egyedülálló, a változatos, és egyedi sturktúráknak köszönhetően egy masszív, több centi vastag kőtábla érzését és megjelenését kelti. A tökéletes látvány mellett ugyanannyira fontos kihangsúlyozni, hogy bár hiába tűnhetnek sérülékenynek vagy kevésbé tartósnak ezek a kőfurnér lapok, megfelelő felületkezeléssel bármilyen kőburkolattal felveszik a versenyt tartósságban. A Slate Lite termékek további nagy előnye, rugalmasságuknak és könnyű súlyuknak köszönhetően emberi erővel egyszerűen mozgathatók, szállíthatók, továbbá könnyen és gyorsan vághatók, felületük nem pattan le, nem törik el. Mindezen felsorolt tulajdonságoknak köszönhetően a Slate Lite kőfurnérok mesés projektek megvalósítását teszi lehetővé, felhasználásuknak csak a fantázia szabhat gátat. A Slate-Lite termékek beltéren és kültéren is egyaránt használhatók, csakúgy mint vizes helyiségekben. Többéves hazai referenciáink kiállták az idő próbáját, homlokzaton, beltéren, padlón, konyhában és fürdőszobában.Javasolt felhasználási területek:
Falburkolat
Falfelületek kandalló és kémény környékén
Fürdőszoba és szaniterek környéke
Homlokzat
Padló
Mennyezet
Konyha

A speciális csillámos hatást a földpát megnövekedett aránya okozza. Összességében a felülete keményebb és erősebb szerkezetű, így ez a termék különösen alkalmas padló burkolására. Termékeink ezen fajtái a felszínen lévő csillogó réteg miatt színben kevésbé intenzívek.

KivitelezésExkluzív termékeink beépítését, előzetes egyeztetés után, profi, sokéves tapasztalattal rendelkező csapatunk vállalja. A hozzáértő, gyors és igényes munkavégzés nemcsak a költséghatékony és időtakarékos felhelyezést, hanem a garanciális idő maximális hosszát is biztosítja. Beépítés igénye esetén szakembereink minden esetben az árajánlat elkészítése előtt kiszállnak a leendő munkaterületre, felmérik a felület szükséges előkészítéshez beszerzendő segédanyagok fajtáját és mennyiségét, majd a megrendelővel egyetértésben kiválasztják a költség szempontból leghatékonyabb applikációs lehetőséget. A csapatunk által felhelyezett termékeinkre 5 éves garanciát vállalunk.További termékeinkről kérj infromációt, melyek az alábbiak:ECOSTONE TMAz EcoStone termékcsaládban találhatóak a legvékonyabb, extrém módon hajlítható kőburkolatok. Vastagságuk alig 1 mm, súlyuk 0,8kg/m2. Az EcoStone termelése teljesen környezetbarát, innovatív módszerünkkel a világ legszebb palablokkjaiból állítjuk elő ezeket a papírvékony palakő-szeleteket. Minden egyes lemez egyedülálló, egy teljes palakő érzését és megjelenését kelti.TRANSLUCENT TMA Translucent palakő-szelet egy igazán különleges design elem. Hihetetlen áttetszőségével szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el szinte bárhol. A Translucent palakő-szelet, fényáteresztő képességét kivéve, minden tulajdonságában és felhasználhatóságában tökéletesen megegyezik a klasszikus Slate-Lite termékkel. Világítás használata nélkül gyönyörködhetünk a palakő természetes szépségében, háttérvilágítás bekapcsolása után, a fény átragyogja a palakő teljes felületét, kirajzolva a természet által formált gyönyörű, egyedi mintákat.

Weboldal: Link


18 900 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url