Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Up&down falpanel

Hirdetés leírása

Termék: PETRUS betonpanelMéret: 205×205 mm1 m2 = 50 db panelVálasztható színek: petrus-szinkatalogus.pdf
A kiválasztott színt megjegyzésben kérjük megadni.Származási hely: MagyarországSzállítási határidő: 2-3 hétA nagyobb súly miatt a panelek szállításának egyedi költsége van. Írjon nekünk: info@kerma.hu Ezeket a megrendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, amihez megrendelés után számlát küldünk emailben.

Az UP&DOWN kollekció ismét egy gazdag felhasználási lehetőséget biztosító kollekció. A rombuszok térbeli lüktetése dinamikát ad a felületnek, miközben fegyelmezett egységet tart. A 3D-s kollekció szabályos ritmusú ismétlődése nagy falfelületek exkluzív burkolataként és kisebb terek fókuszterületeként egyaránt jól alkalmazható.A PETRUS EVIDENT DESIGN egyaránt támogatja a luxusérzetű, exkluzívan domináns megjelenést és a letisztult szín- és mintavilágot igénylő minimál trendet.
A burkolatok erőssége variálhatóságukban rejlik, mind színben mind formavilágban széles a paletta.

Felhasználási terület: Beltér, kültér. A panelek számos enteriőr hangulatába beilleszthetőek, meghitt otthoni miliőtől kezdve ipari designon keresztül a reprezentatív közösségi terekig. Felrakási útmutató: petrus-felrakasi-utmutato.pdf

Weboldal: Link


1 150 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url