Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

TENA térelválasztó panel

Hirdetés leírása

Termék: térelválasztó panelGyártó: ZICAROAnyaga: műanyagMérete: 52×52 cmVálasztható színek: fehér, szürke, fekete (megjegyzésben kérjük megadni)Minimum rendelés: 1 dbSzállítási idő: 2-3 hétAz elemek összeillesztéséhez szükséges kapcsokat az ár tartalmazza.A paneleket megrendelésre szállítjuk. Lengyel partnerünktől közvetlenül a megrendelő címére, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.Térelválasztásra van szükséged, de falat építeni túl nagy munka lenne? Vagy a gipszkarton fal tovább szűkítené a teret? Mutatunk egy modern, dekoratív megoldást.A ZICARO térelválasztói új kapukat nyitnak meg a lakberendezés világában. Belső tereinket könnyedén megszépíthetjük a segítségükkel.
14 különleges mintában elérhető, továbbá bizonyos mintákból lehetőség van záró elemet is rendelni.
A 3 választható szín kombinációjával izgalmas dekorációt hozhatunk létre.Felhelyezés: A kapcsokkal illesszük össze az elemeket, majd akasszuk fel kampók segítségével a mennyezetre, de akár egy sínre is felhelyezhetjük.
Az elemek tapétavágó késsel szükség szerint elvághatók, illetve festhetőek.Felhasználási terület: Kiváló dekorációs megoldás lehet nappaliban, előszobában, hálószobában, étkezőben, konyhában és fürdőszobában egyaránt.Lehetőség van az elemeket tükrös kivitelben is rendelni, érdeklődjön emailben az info@kerma.hu címen.

Weboldal: Link


6 380 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url