Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Reclaimed Oak Vintage Brown - Vintage tölgy famintás falpanel

Hirdetés leírása

Az ár 1 doboz/2,09 m2 panelre vonatkozik!Anyag: vinylVastagság: 2 mmMéret: 91,44cm  x 15,24cm  x 0.2 cm (H x Sz x M)Minimum rendelés:  1 dobozSzállítási idő: Készletről 2-5 munkanapFelrakás: wood-look-felrakasi-utmutato.pdf
Ajánlott ragasztó:
- WallArt kétoldalas ragasztó
- Soudal T-REX transzparens

A WallArt WOOD-LOOK falpanelek különböző stílusban és mintában készült vinyl falburkolatok, melyek tökéletesen illeszkednek a belső terekhez. Könnyen felrakható falburkolat megoldás, amivel pillanatok alatt szebbé varázsolhatjuk otthonunkat!Minden csomag 15 különböző panelt tartalmaz, így még természetesebb és egyedibb lesz a végeredmény. Képzeljen el egy “fából készült” falat, amely gyorsabban telepíthető, mint a tapéta és könnyebben, mint ha festené! Felrakáshoz a WallArt kétoldalas ragasztót ajánljuk, amihez egy sima, zsír és pormentes felület szükséges. A kétoldalas ragasztó mellett/helyett ajánljuk még a Soudal T-rex transzparens ragasztót is. Tulajdonságok:-100% VÍZÁLLÓ-TŰZÁLLÓ (de nem hőálló)-KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ-HÁZILAG FELRAKHATÓHogyan lehet gyorsan és egyszerűen felszerelni fa hatású vinyl “deszkáit”?A WallArt vinyl falburkolatok felrakásához használja a nagy tapadású kétoldalas ragasztót. Kövesse az alábbi lépéseket a sikeres telepítéshez:
Nyissa ki és hagyja a lemezeket 24 órán át a szobában az akklimatizáció érdekében. Tisztítsa meg a falát, valamint a WallArt vinyl paneleket.
Válassza ki a kívánt felrakás típusát (vízszintes, függőleges, kereszt stb.), És rajzoljon egy útmutatót, amely segít.
Helyezzen 3db  WallArt Power kétoldalas ragasztó csíkot a vinyl lemezek hátuljára. (nem szerepel a dobozban: WallArt ragasztó)
Távolítsa el a ragasztó hátuljáról a bevonatot és erősen nyomja meg azt a helyet, ahová be akarja ragasztani a panelt. 
Ismételje meg a műveletet, amíg be nem fedi a teljes falat
Csodálja meg az eredményt!

A  WallArt fa megjelenésű vinyl falpaneleket 2,09 m²-es  dobozokban értékesítjük, amelyekben 15 fa hatású vinyl deszkát talál, melyek mérete 91,44 cm x 15,24 cm mm, vastagsága 2 mm. A WallArt Wood vinyl falpanelek 8 exkluzív mintát kínálnak, amelyek tökéletesen utánozzák a legszebb fafajokat. Válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel a belső térnek és az ízlésének, majd hozza létre a kívánt légkört : klasszikus, skandináv, ipari vagy akár elegáns és modern !

Weboldal: Link


9 980 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url