Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Komoly finanszírozás

Hirdetés leírása

Megoldás az Ön pénzügyi igényeihez Szüksége van-e rövid vagy hosszú lejáratú kölcsönre egy nagy projekt végrehajtásához ???
Szüksége van kölcsönre házának vásárlásához ??? Tiltják Önnek a banki tevékenységet ??? Megtagadták a hitelt a bankban ??? Mert a hitel nem felel meg a szabványoknak ??
Kölcsönzhet komoly személyek között. Arra álmodoz, hogy saját házat birtokol, de elégtelen hitel miatt elutasították a jelzálogkölcsönt?
Függetlenül attól, hogy késedelmesen fizettek-e, vagy túlzottan eladósodtak-e, váltak vagy elvesztettek-e vagy mi. Lehetséges, hogy volt-e magyarázható késedelmes fizetése, túlzott eladósodottsága, válása, munkahelyének elvesztése vagy mások.
Az adott kölcsöngel második esélyed is lehet. Hitelezési feltételeink egyszerűek és jól definiáltak. Hitelünk 3000 eurótól 350 000 euróig terjed, és a feltételeket a havi költségvetés szerint kell meghatározni.
Ha projektek vannak végrehajtásra, vagy ha pénzügyi nehézségekbe ütközik, felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben, ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot
Vegye fel a kapcsolatot velem e-mailben: unimanager124@gmail.com


3 000 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Magán

Feladás ideje: Július 21

Kapcsolatfelvétel

Feladója: maria További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest IV. kerület Google maps url
Figyelem
17

Hiba

A következő oldalon hitel ajánlatok szerepelnek,
Semmilyen felelősséget nem vállalunk, így mindenki csak saját felelősségére használja fel,
melyeket kizárólag nagykorú látogatóink tekinthetnek meg.
Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!