Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

KERMA falpanel 12,5x12,5cm sötétzöld

Hirdetés leírása

KERMA falpanel

Alapanyag: műbőr (textilbőr)

Szín: sötétzöld - Arden 423

Méret: 12,5x12,5 cm/darab

Négyzetméter igény: 64db/m2

Kiszerelés: darab

Rögzítés: ragasztással

Ajánlott ragasztó: Soudal T-rex (piros)

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

Gyártó: Kerma Design Kft

Információ:

-Webáruházunkban jelenleg 12 különböző rendelhető szín található. Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat az info@kerma.hu címre írva kérheti. A 12 szín mellett további kb 100 különböző színű és mintázatú műbőrünk van, melyek 3 kategóriába vannak sorolva minőségük és beszerzési áruk alapján.

A három kategória elnevezése: BRONZ-SILVER-GOLD

-Rendelhető panel méreteink: 50x50cm, 50x25cm, 25x25cm, 25x12,5cm, 12,5x12,5cm

Az öt standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +20%

-Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: info@kerma.hu

A lakberendezők és belsőépítészek számára az eddig még csak az internetről és szaklapokból ismerős bőrpanelek most elérhetőek és rendelhetőek lettek webáruházunkban. A bőrök és műbőrök alkalmazása a lakberendezésben természetesen nem új dolog, és már számos példát láthattunk széleskörű felhasználásáról. A bútorgyártás mellett, dekorációknál, illetve a falak burkolásánál is használt bőrök kivitelezését legtöbbször kárpitos vagy asztalos szakember végezte eddig, mindig egyedi megrendelésre.

A standard méretekben készülő bőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy az 5 standard méret kiválóan kombinálható egymással, így számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több szín is párosul, így még több a lehetséges variáció. 

A bőrpanelek különlegessé tesznek minden teret, illetve még kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságukkal tovább növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutat például ágyvégként, vagy előszobában, de nagyon hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket. 

Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A fapanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket. 

A bőrpanelek tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

Falpanelekről letölthető infók: kerma-borpanelek.pdf

Weboldal: Link


460 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url