Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Gaps - Szabálytalan rések mintás 3D falpanel

Hirdetés leírása

Termék: WallArt falpanelAnyag: cukornád rost őrleményRögzítése: ragasztássalAjánlott ragasztó: Soudal Fix All FlexiMéret: 50x50cm Gyártó:  WallArt Goldlabels Agency B.VMinimum rendelhető mennyiség: 1 m2 (4 darab panel)Az ár 1 m2-re vonatkozik. Szállítási határidő: 5-10 munkanapLetölthető katalógus: wallart-katalogus.pdf

A WallArt 3D falpanelek kiválóan alkalmasak belső tereink, lakások, üzletek, irodák, szállodák,közösségi terek, kirakatok dekorálására, melyet elsősorban az oldalfalakra használhatunk. A WallArt termékek környezetbarát anyagból készülnek. A falpaneleket ragasztással rögzíthetjük a falra, majd tetszőleges színre festhető. A dekor falpanelek helyettesíthetik a megszokott festett falakat, vagy akár a tapétát is. Az 50 x50 cm panel mérettel könnyen kiszámolható az adott falfelületre szükséges mennyiség. A falpanelek felülete kemény, így a fizikai behatásoknak ellenáll! Lakberendezők, belsőépítészek, tervezők ezeknek a falpaneleknek a segítségével teljesen új hatásokat érhetnek el a belsőépítészetben, tereink, környezetünk dekorálásában. Általában nem a teljes helyiséget, hanem egy meghatározott falrészt szoktak a 3d panelekkel kiemelni.

A Gaps WallArt falpanelek igazán különlegesek. LED világítással nagyon   érdekes fény-árnyék hatások figyelhetőek  meg a felületén.

Weboldal: Link


4 990 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url