Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Dreams gipsz falpanel

Hirdetés leírása

Méret: 50x50cm

Anyag: gipsz

Szín: natur, fehér (festhető)

Szállítási határidő: 2 hét

Minimum rendelés: 8 darab azaz 2 m2

A megrendelt falpaneleket közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére szállítjuk, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.

Származási hely: Lengyelország

Gyártó: MYSTONE

Rögzítés: ragasztássalTudtad, hogy több mint 100 különböző gipsz falpanelt találsz webáruházunkban?Falpanel webáruházunk egyik kedvelt falpanel típusa a különböző márkájú gipsz panelek. A gipsz falpanelek beltéri felhasználásra ajánlottak, nagyon dekoratív, kiváló minőségű falburkolatok a panelek tökéletesen illeszthetőek, a minták folyamatosak.Miért válassz gipsz falpanelt, mik az előnyei?A gipsz anyag előnye, hogy könnyen ragasztható, toldható és festhető. A felületük kemény, az anyag tömör, időtálló. Nagyon sok mintában léteznek, így biztos, hogy találsz az otthonodnak, stílusodnak megfelelőt. A sok-sok különböző minta mellett a festhetőségük is tökéletes, így gyönyörű színű felületek alakíthatóak ki, de persze a panel maradhat fehér is, hiszen nagy divat!Mivel dobhatod fel még jobban a falpaneled?Mindenképpen úgy próbáld a falpanelt az adott helységben, szobába elhelyezni, hogy az kellő hangsúlyt kapjon, megfelelő rálátás legyen. Színében harmonizáljon az adott helység további színeivel, illetőleg legyen vele azonos. Ha eltérő színt szeretnél esetleg, bár a minta sokkal többet ad, mint az eltérő szín, akkor ne használj harsány színeket és lehetőleg egy árnyalattal legyen világosabb a panel. Vagy ha a mennyezet fehér (nagyrészt az), akkor panelt is fesd esetleg fehérre. Ne akarj túl sokat! Sokszor a kevesebb több. Falpanelekből elég egy adott fal, vagy falrészt is panelezni, nem jó, ha sokat használsz egy helyen belőle! Amivel még fokozhatod a hatást, az a fények! Használj súrló fényt, valamilyen LED világítást. A megfelelő megvilágítás fokozza a 3d-s hatást, kiemeli a panel mintáját.
A MYSTONE gipsz falpanelek 50x50cm méretű Lengyelországban készülő beltéri dekorációs falburkolatok.Felrakásról:A gipsz panelekből tökéletesen egybefüggő dekor falfelületet alakíthatunk ki, melynek a kivitelezése az adott helyszínen végzendő. A panelek bármilyen felületre felragaszthatóak gipszes ragasztással. A ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. Mivel ezek a falpanelek nem a könnyű fajsúlyú kategóriába tartoznak, a paneleket a ragasztás mellett megerősíthetjük dűbelekkel is. melyeknek a rögzítési helyei a panel felületén szintén eltüntethetőek tökéletesen Rigips-el. A felragasztás után végezzük el a hézagolást, glettelést a panelek illeszkedésénél és a panel-fal találkozásoknál. A leglettelt területet ezek után felületkezeljük, festhetjük. A felületkezelést elsősorban szórópisztollyal, vagy esetleg hengerrel végezzük, bár a hengernél előfordulhatnak megfolyások, ha nem kellő szakértelemmel végezzük a műveletet. A szórópisztolyos megoldás viszont megfolyásoktól, ecsetvonásoktól mentes, tökéletes felületet alkot. A ragasztáshoz még fontos elmondani, hogy a paneleket nedvesítsük be, mert a száraz panel elszívná a nedvességet a ragasztóból, illetve a glettanyagból.Az MYSTONE panelek szállítását a nagyobb súly miatt cégünk végzi.Az Mystone gipsz falburkoló panelek kiválóan alkalmasak tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! Ezeket a gipsz paneleket ismered?LOFT DESIGN  ARTPANEL  DECOLUX  ZICARO  DUNES

Weboldal: Link


7 500 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url